Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

ΑΣΔΑ
13/03/09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις δημόσιες έγγραφες διαβεβαιώσεις του Υπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., κ. Γιώργου Σουφλιά για την αποκατάσταση και συμπλήρωση των υποδομών, την έστω μερική τακτική ετήσια χρηματοδότηση της λειτουργίας και συντήρησης του πάρκου "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ" καθώς και τη δέσμευση για εκπόνηση σχετικής μελέτης βιωσιμότητας και με τη σύμφωνη γνώμη των Δημάρχων Αγ. Αναργύρων, κ. Νίκου Σαράντη, Ιλίου, κ. Νίκου Ζενέτου, Καματερού, κ. Νικήτα Καμαρινόπουλου, το Δ.Σ του ΑΣΔΑ ομόφωνα αναστέλλει τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις που περιελάμβαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και περικύκλωση του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. για την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009 και διατηρεί την επαγρύπνηση και την αγωνιστική του ετοιμότητα για την τήρηση των συμφωνημένων χρηματοδοτήσεων και χρονοδιαγραμμάτων.
Θεωρούμε ότι η αποφασιστική στάση που τηρήσαμε και η θερμή συμπαράσταση οργανώσεων, φορέων και του λαού της Δυτικής Αθήνας έφερε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα.
Πρωτίστως θέλουμε να εξάρουμε τη στάση του Νομάρχη Αθηνών, κ. Ιωάννη Σγουρού που ζήτησε και τέθηκε επικεφαλής των κινητοποιήσεων.
Εμείς θα είμαστε όλοι εδώ σύσσωμοι όπως πάντα για να διαφυλάττουμε το Πάρκο και να φροντίσουμε να εκπληρώσει τον προορισμό του.

Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ ψήφος στην ΕΛΠΙΔΑ