Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗ


Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Θ. Μαξούρα για το θάρρος και τις απόψεις του να τις γράφει επώνυμα, όταν κανένας από μας μέχρι σήμερα δεν γράφει και δεν λέει το ονοματάκι του.
Η αλεπού 100 τα αλεπουδόπουλα 110 έκφραση που χρησιμοποιούσε από ότι μας πληροφορήσανε ο κ. Πρεδάρης κατά πολλούς ληγμένος. Θέλουμε λοιπόν να του πούμε ντροπή σου να εκφράζεσαι έτσι για έναν νέο που γράφει επώνυμα. Θέλουμε ακόμα να του πούμε ότι μπορεί η αλεπού να είναι 100 και τα αλεπουδόπουλα 110 αλλά μόνο μια γριά και ξοφλημένη αλεπού θα έπεφτε στην παγίδα να γράψει για τσακωμό μεταξύ Μαξούρα και Ταμπακίδη.
Τώρα πλέον κύριε αλεπουδιάρη που μάθαμε ότι ένας από αυτούς που γράφουν στα συκοφαντικά αυτά blog είσαι και εσύ σε πληροφορούμε ότι θα σε περιποιηθούμε όχι για να σε κάνουμε μάγκα όπως γράφουν κάποιοι άλλοι, αλλά για να ξέρει ο κόσμος τα χειρότερα και να εκτιμάει τα καλύτερα και να στείλει όπως έχει στείλει όλους σαν και σένα στην απαξίωση… Μόνη σου παρέα στο τέλος θα σου μείνει το blog για να γράφεις τις κακίες σου και να βγάζεις το φαρμάκι σου.

Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ ψήφος στην ΕΛΠΙΔΑ